Kupaonice

Jednostavno, kupaonica je prostor gdje započinjete i gdje završavate svoj dan. Bitno je da taj prostor zrači mirnoćom, te da se u njemu osjećate opušteno i slobodno. Ovdje možete pronaći ideje o malim kupaonicama do onih velikih, obiteljskih kupaonica te možete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje kupaonice iz snova.
Nije važno hoćete li opremiti veliku obiteljsku kupaonicu, osvježiti trenutnu kupaonicu ili izgraditi potpuno novu kupaonicu - mi smo Vam uvijek dostupni i na nas možete računati. Osjećajte se ugodno u svojoj kupaonici u svakom trenutku. Uronite u novu prekrasnu kadu ili se pripremite za dan u prostranom tušu. Naša ponuda za kupaonice sadrži opcije za svačiji ukus i želje. Možete imati kupaonicu iz snova s našim kvalitetnim izborom kupaonskih proizvoda koji nudi sve što Vam je potrebno za izgradnju prostora koji s velikim iščekivanjem želite koristiti. Što god tražite, možete stvoriti kupaonicu na koju ćete se ponositi elegantnim i inovativnim rješenjima iz našeg izbora.

POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


ARCHEDA


Archeda je osnovana prije nešto više od 20-ak godina te oduvijek njeguju filozofiju gdje se na prvo mjesto postavlja osjećaj morala. U središtu svakog projekta je volja za stvaranjem novih emocija, rad na oblicima i dizajnu, istraživanje kvalitete materijala i njihovih tretmana, pritom poštujući potrebe ergonomije i funkcionalnosti.


saznaj više

IDEA GROUP


Idea Group izrađuje moderni, dizajnerski kupaonski namještaj te konstantno predlažu inovativne koncepte opremanja koji daju novi karakter okruženju kupaonice. Idea Group, lider u kreiranju modernog dizajnerskog kupaonskog namještaja, sinonim je za kvalitetu, dinamičan izgled, istraživanje, tehnologiju, fleksibilnost i maksimalni proizvodni kapacitet.


saznaj više

Ze.Bath


Ze.Bath kupaonice dizajniramo kao pravi dnevni boravak u kojem su ugođaj i funkcionalnost prioritet. Posvećujemo pažnju svakom detalju. Tamo svakodnevno provodite puno vremena: zato kupaonica mora biti ugodna, funkcionalna, praktična kako bi Vam olakšala život. Naše kupaonice su opremljene namještajem po mjeri s opremom prilagođenom Vašim očekivanjima.


saznaj više