Spavaće sobe

Vaša spavaća soba je mjesto gdje se najčešće odmarate nakon dugog i stresnog dana, pa ne vidimo razlog zašto Vaša spavaća soba ne bi zaista bila Vaše malo utočište. Otprilike trećinu svog vremena provodimo spavajući svaki dan, što znači provodimo više vremena u svojoj spavaćoj sobi nego bilo kojoj drugoj prostoriji u kući. Kakav god izgled želite stvoriti, mi imamo spavaću sobu za Vas. Možete odabrati bijeli namještaj za spavaće sobe kako biste stvorili svjetliju i mekšu estetiku ili ipak odabrati nešto tamnije i hrabrije ako to više odgovara Vašem ukusu. Svakako možete pretvoriti svoj prostor za san u utočište za opuštanje uz našu ponudu spavaćih soba. Organizirajte svoju garderobu i pribor pomoću ormara ili komode. Mi smo tu za pomoć pri odabiru namještaja, pri odabiru boja koje djeluju umirujuće, te pri odabiru elegantnih prozora kako bi smo zajedno dobili spavaću sobu u kojoj možete uživati.

Pomoći ćemo Vam u vizualizaciji prostora iz snova i pružit ćemo savjete i ideje koje su Vam potrebne da biste dobili traženi izgled. Naučite kako spojiti sve elemente koji čine lijepu spavaću sobu, uključujući ideje za pohranu, palete boja i stilove ukrašavanja.

POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


Alf DaFrè


Alf DaFrè širi svoje poslovanje još od davne 1950. godine. Grupa visokokvalificiranih, iskusnih talijanskih obrtnika osnovala je zadrugu za masovnu proizvodnju drvenog namještaja. U samo nekoliko godina Alf je postao važna industrija na tržištu obrade drva.


saznaj više

Ditre Italia


Ditre Italia sadrži dizajn po kojem se izdvajaju od ostalih, a to je rezultat načina ramišljanja koji često izlazi izvan okvira te po svojoj inovatinosti svakog proizvoda. Za sve one koji žele i traže drugačiji koncept dizajna, za one koji žele stvoriti jedinstven i unikatan dom, tu je Ditre Italia.


saznaj više

Santa Lucia


Santa Lucia može se pohvaliti tradicijom dugom više od 50 godina te je danas jedna od vodećih talijanskih proizvođača namještaja za opremanje spavaćih sobai dnevnih boravaka. Moderna tehnologija te materijali visoke klase savršen su izbor za Vas!


saznaj više

Samoa – Bside


Bside (odjel brenda Samoa) je talijanski proizvođač koji nudi suvremena i klasična rješenja za tapecirane i kontejnerske krevete, koji su u potpunosti proizvedeni u Italiji. Zahvaljujući vještinama stečenim godinama, Samoa kroz Bside proizvodi tapecirane krevete i dizajnirane kontejnerske krevete, prilagodljive i u različitim veličinama: bračni kreveti, kreveti za jednu osobu, dječji kreveti i kauči na razvlačenje.


saznaj više

Le Comfort


Sofe, kreveti i fotelje, tri kategorije koje se nude u svestranoj galeriji modela, od kojih je svaki jedinstven izraz određenog stila. Upravo svojom sintezom skaldnog zbližavanja tkanina i boja s luksuznim namještajem, LeComfort uspješno posluje na ovom tržištu već dugi niz godina. Veliki izbor ponuđenih proizvoda podržava neponovljivu kvalitetu.


saznaj više

Dallagnese


Dall’Agnese ima cilj koji je godinama ostao nepromijenjen: stvaranje kompletnog namještaja bez okretanja vanjskim tvornicama, sudjelovanje u svakom koraku proizvodnog procesa, od sirovina do gotovih proizvoda, svestranost i prihvaćanje promjena kao poticaja za poboljšanje. Svih ovih godina proizvodnja tvrtke istaknula se kvalitetom, dizajnom i usklađenošću.


saznaj više