Kuhinje

Vaša savršena kuhinja samo je nekoliko klikova od Vas! Pronađite ono o čemu maštate ovdje kod nas. Volimo reći da ne postoje dvije identične kuhinje, i da su ukusi različiti. Svatko od nas mašta o svojoj kuhinju iz snova, te smo zato razvili širok spektar kuhinja kako bi ste Vi mogli imati svoje srce doma.
Kuhinja je mjesto za jelo, susret i opuštanje. Kuhinja je zaista srce Vašeg doma. Bilo da uživate u pripremi obroka ili pak provodite vrijeme s svojim prijateljima, mi se prilagođavamo svim Vašim potrebama te možete imati kuhinju gdje je kvaliteta na prvom mjestu. U našem asortimanu možete pronaći jedinice od klasičnih neutralnih boja poput bijele, kremaste, sive itd.. sve do onih modernih nijansi poput plave, zelene, crvene itd.. Uskladite sve elemente u Vašoj kuhinji kako bi ste naglasili svaki detalj.
Jednostavno odaberite svoju omiljenu kuhinju i rezervirajte termin u Ze.Kitch gdje ćemo uz pomoć naših stručnih dizajnera Vaše snove početi pretvarati u stvarnost...


POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


Ze.Kitch


Bilo da se radi o dizajnu koji je suvremeni ili klasičan, Vašoj kuhinji potreban je lijep i ugodan ambijent kako bi imala mogućnost otkriti sve svoje čari, kako bi zaista postala Vaše srce doma. Moderni detalji, topli ugođaj, sklad boja i materijala. Svi ti parametri, kad se spoje, učinit će Vašu kuhinju jedinstvenim mjestom na kojem ćete uživati zajedno s obitelji. Mi smo tu da Vam to osiguramo.


saznaj više


Häcker


123 godine Inspiracije. Njihov slogan „Naše kuhinje dio su Vaše obitelji“ govori više od samih riječi. Häcker Küchen proizvodi moderno opremljene kuhinje koje ispunjavaju i one najveće zahtjeve u pogledu kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti i dizajna. Njihove su vrijednosti, održivo upravljanje i zaposlenici koji su u prvom planu, ali klijenti su oni koji zauzimaju centralno mjesto u svemu što rade i to je ono što ih čini uspješnima u cijelom svijetu.


saznaj više


Stosa


Stosa ima tradiciju koja danas broji nešto više od 50 godina i jednu veliku strast: kuhinje. Svakog dana Stosa radi na postizanju jednog cilja: poboljšati život opskrbom kuhinjama vrhunske kvalitete i proizvodima koji se ističu svojim dizajnom, inovativnošću i pažnjom prema detaljima, a proizvedeni su na način da poštuju čovjeka i okoliš. Proizvodi Stosa dizajnirani su sa stilom i funkcionalnošću kako bi vrijeme provedeno u kuhinji učinili ugodnijim.


saznaj više