Dnevni boravci

Učinite svoj dnevni boravak mjestom originalnosti i prilagodbi! Imate mogućnost modernizirati svoj dnevni boravak kako bi ste dobili točno ono što želite zahvaljujući namještaju po mjeri. To može biti komad namještaja koji djeluje kao pregrada, komad namještaja s nišama u boji, ili pak elegantan i dizajnerski namještaj...
Modularni sustav ima mnoge prednosti koje Vas mogu očarati, osobito njegova velika prilagodljivost. Ovisno o Vašem boravku, konfiguraciji sobe, potrazi za svjetlom ili Vašim potrebama za skladištenjem, sastavit ćemo komad namještaja po Vašoj mjeri koji vam odgovara.

Skladištenje je bitno u dnevnoj sobi, bilo maloj ili velikoj! Dizajn polica za knjige vrlo je praktičan za spremanje Vaših knjiga, zbirki i ukrasnih predmeta. Osim toga, ono donosi život i toplu stranu boravka. Tako ćete dobiti komad namještaja prema Vašim dimenzijama i željama, sa željenom vrstom materijala i obradom (boje, materijali, vrata, ladice...) koji svojom elegantnošću i funkcionalnošću postaju glavni element Vašeg interijera.

POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


Alf DaFrè


Alf DaFrè širi svoje poslovanje još od davne 1950. godine. Grupa visokokvalificiranih, iskusnih talijanskih obrtnika osnovala je zadrugu za masovnu proizvodnju drvenog namještaja. U samo nekoliko godina Alf je postao važna industrija na tržištu obrade drva.


saznaj više

Dallagnese


Dall’Agnese ima cilj koji je godinama ostao nepromijenjen: stvaranje kompletnog namještaja bez okretanja vanjskim tvornicama, sudjelovanje u svakom koraku proizvodnog procesa, od sirovina do gotovih proizvoda, svestranost i prihvaćanje promjena kao poticaja za poboljšanje. Svih ovih godina proizvodnja tvrtke istaknula se kvalitetom, dizajnom i usklađenošću.


saznaj više

Ze.living


Komode, ormari, modularni zidni sustavi za dnevni boravak i ostalo omogućuju Vam da razvijete i uredite dnevni boravak, učinite ga dobrodošlim i date mu svoj posebni izričaj koji ste oduvijek željeli. To su umjetnička djela koja treba pažljivo odabrati i uskladiti. Sanjate li o namještaju za dnevnu sobu po mjeri? Imate li projekt rasporeda ili preuređenja svojeg dnevnog boravka? To je moguće uz Ze.Living!


saznaj više