Garniture

U našem širokom asortimanu modularnih garnitura, neizbježno ćete pronaći onu o kojoj sanjate: od modela s 2 sjedala do modela s 3 ili više sjedala, uključujući i kutne sofe između ostalog. Mogućnosti su neograničene. Bilo da tražite ravnu ili kutnu garnituru, modularnu ili prilagodljivu, presvučenu kožom ili tkaninom, mi to imamo za Vas! Svi proizvodi sadrže spoj znanja i udobnosti, dizajn i završnu obradu na visokoj razini. Oni su predmet udobnosti koliko i element ukrasa. Naši proizvodi idealno će upotpuniti Vaše prostore. Mi unosimo živost u Vaše prostore te osiguravamo ugodan ambijent za Vašu obitelj i prijatelje...

POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


Doimo Salotti


Doimo Salotti započinje svoje putovanje na području namještaja, priču obilježenu stalnim i uravnoteženim razvojem, zbog čega je tvrtka dosegla vodeću poziciju u sektoru tapeciranja, kako zbog svog proizvodnog potencijala tako i zbog komercijalnog postavljanja.


saznaj više

Ditre Italia


Ditre Italia sadrži dizajn po kojem se izdvajaju od ostalih, a to je rezultat načina ramišljanja koji često izlazi izvan okvira te po svojoj inovatinosti svakog proizvoda. Za sve one koji žele i traže drugačiji koncept dizajna, za one koji žele stvoriti jedinstven i unikatan dom, tu je Ditre Italia.


saznaj više

Le Comfort


Sofe, kreveti i fotelje, tri kategorije koje se nude u svestranoj galeriji modela, od kojih je svaki jedinstven izraz određenog stila. Upravo svojom sintezom skaldnog zbližavanja tkanina i boja s luksuznim namještajem, LeComfort uspješno posluje na ovom tržištu već dugi niz godina. Veliki izbor ponuđenih proizvoda podržava neponovljivu kvalitetu.


saznaj više