Bijela tehnika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

POŠALJI UPIT

Odaberi brend koji je po tvom ukusu!


BOSCH


Bosch ima znatan izbor kuhinjskih aparata, od pećnica, mikrovalnih pećnica, ploča za kuhanje do hladnjaka i perilica posuđa kao i perilica rublja i sušilica.


saznaj više

MIELE


Miele je poznati njemački proizvođač vrhunskih kućanskih aparata i komercijalne opreme koji postoji diljem cijelog svijeta čime opravdavaju slogan koji glasi IMMER BESSER – UVIJEK BOLJI.


saznaj više

LIEBHERR


Liebherr je njemačko-švicarski proizvođač poznat po rashladnim uređajima, a nudi nam visokokvalitetne hladnjake – ugradbene, samostojeće ili pak hladnjake s dva krila, kao i zamrzivače te vinske hladnjake. Liebherr pazi i na najsitnije detalje te je idealan izbor kad je u pitanju pouzdano i sigurno skladištenje namirnica.


saznaj više

NEFF


Neff – vrhunski njemački proizvođač, na vrhu je ljestvice u kuhinjskoj tehnologiji i ekološkom razmišljanju. Neprestanim istraživanjima dolaze do mnogo novih pametnih ideja i rješenja poput vrata pećnice koja se mogu potpuno uvući.


saznaj više

SMEG


Drukčiji od drugih! Nude veliki izbor pećnica, hladnjaka, ploča za kuhanje, a ističu se po svom retro stilu 50-ih, uređajima karakterističnim po svojim zaobljenim linijama i raznolikim bojama.


saznaj više

BORA


Bora je tvrtka koja se ističe po izumu posebnog izdanja ploče za kuhanje u kojoj je integrirana kuhinjska napa, a zahvaljujući kojem su dobili mnoge nagrade. Nudi veliki asortiman praktičnih i elegantnih ploča za kuhanje: indukcijske i plinske ploče te teppan roštilje od nehrđajućeg čelika koje je moguće kombinirati sa sustavima odvoda.


saznaj više

BLANCO


Tvrtka Blanco je njemački proizvođač sudopera i slavina. U ponudi ima razne vrste granitnog sudopera, sudopera od inoxa, keramike te betonskih sudopera. Uz sudopere također i nudi raznovrsne slavine te dodatke koji nam omogućuju efikasniju pripremu hrane.


saznaj više

FABER


Faber je prvi proizvođač kuhinjskih napa za kućanstvo u Italiji. Ono što Faber nudi je ekskluzivni dizajn, izuzetnu kvalitetu, prirodnu eleganciju. Više od 50 godina neprestanog rada i istraživanja donijelo im je mnogo efektivnih i funkcionalnih ideja.


saznaj više

ELICA


Tvrtka Elica je talijanski proizvođač napa. Od samih početaka 70-ih rade na principu za dovod čistog zraka u svaki dom. Dizajn i elegancija znatno dolaze do izražaja kao i izuzetni materijali i vrhunska tehnologija.


saznaj više

SCHOCK


Poznata njemačka kompanija nudi silacron i silgranit sudopere čija struktura materijala stvara blistavu površinu koja odbija prljavštinu. Disperzija od 80% čistog kvarca, granita, spojenog akrilom utire put uspjehu kvarcnog kompozitnog sudopera što tvrtku čini inventivnom i popularnom.


saznaj više

FRANKE


Svjetski poznat proizvođač sudopera, švicarskog porijekla Franke, poznat je po svojoj pedantnosti i upornosti, jedinstvenom dizajnu i vrhunskoj švicarskoj kvaliteti. Osim što misli na dizajn i kvalitetu, ništa manje pažnje ne daje i maksimalnoj funkcionalnosti. Zajedno s poduzetničkim duhom, vještinama i stručnosti, ostvaruju sve želje klijenata.


saznaj više

SIEMENS


Od razvoja rješenja za telekomunikacije do naprednih kuhinjskih aparata, danas su njihovi „pametni“ proizvodi jednostavni za korištenje te istovremeno tehnološki napredni i ekološki prihvatljivi, a svojim dizajnom brišu granice između kuhinjskih aparata i dekoracija.


saznaj više