Bijela tehnika

Bosch ima znatan izbor kuhinjskih aparata, od pećnica, mikrovalnih pećnica, ploča za kuhanje do hladnjaka i perilica posuđa kao i perilica rublja i sušilica.

Neff – vrhunski njemački proizvođač, na vrhu je ljestvice u kuhinjskoj tehnologiji i ekološkom razmišljanju.

Neprestanim istraživanjima dolaze do mnogo novih pametnih ideja i rješenja poput vrata pećnice koja se mogu potpuno uvući.

Miele je poznati njemački proizvođač vrhunskih kućanskih aparata i komercijalne opreme koji postoji diljem cijelog svijeta čime opravdavaju slogan koji glasi IMMER BESSER – UVIJEK BOLJI.

Drukčiji od drugih! Nude veliki izbor pećnica, hladnjaka, ploča za kuhanje, a ističu se po svom retro stilu 50-ih, uređajima karakterističnim po svojim zaobljenim linijama i raznolikim bojama.

Bora je tvrtka koja se ističe po izumu posebnog izdanja ploče za kuhanje u kojoj je integrirana kuhinjska napa, a zahvaljujući kojem su dobili mnoge nagrade. Nudi veliki asortiman praktičnih i elegantnih ploča za kuhanje: indukcijske i plinske ploče te teppan roštilje od nehrđajućeg čelika koje je moguće kombinirati sa sustavima odvoda.

Tvrtka Elica je talijanski proizvođač napa. Od samih početaka 70-ih rade na principu za dovod čistog zraka u svaki dom. Dizajn i elegancija znatno dolaze do izražaja kao i izuzetni materijali i vrhunska tehnologija.

Faber je prvi proizvođač kuhinjskih napa za kućanstvo u Italiji.

Ono što Faber nudi je ekskluzivni dizajn, izuzetnu kvalitetu, prirodnu eleganciju. Više od 50 godina neprestanog rada i istraživanja donijelo im je mnogo efektivnih i funkcionalnih ideja.

Tvrtka Blanco je njemački proizvođač sudopera i slavina. U ponudi ima razne vrste granitnog sudopera, sudopera od inoxa, keramike te betonskih sudopera. Uz sudopere također i nudi raznovrsne slavine te dodatke koji nam omogućuju efikasniju pripremu hrane.

Poznata njemačka kompanija nudi silacron i silgranit sudopere čija struktura materijala stvara blistavu površinu koja odbija prljavštinu. Disperzija od 80% čistog kvarca, granita, spojenog akrilom utire put uspjehu kvarcnog kompozitnog sudopera što tvrtku čini inventivnom i popularnom.

Poznata njemačka kompanija nudi silacron i silgranit sudopere čija struktura materijala stvara blistavu površinu koja odbija prljavštinu. Disperzija od 80% čistog kvarca, granita, spojenog akrilom utire put uspjehu kvarcnog kompozitnog sudopera što tvrtku čini inventivnom i popularnom.

Liebherr je njemačko-švicarski proizvođač poznat po rashladnim uređajima, a nudi nam visokokvalitetne hladnjake – ugradbene, samostojeće ili pak hladnjake s dva krila, kao i zamrzivače te vinske hladnjake. Liebherr pazi i na najsitnije detalje te je idealan izbor kad je u pitanju pouzdano i sigurno skladištenje namirnica.

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.