Vaš dom trebao bi odražavati
tko ste na način koji nije samo
lijep, već i funkcionalan.

Ovo je priča o
nama.

Naša priča započinje odnedavno, ali ona već dugo postoji u našim srcima i mislima. Vjerujemo da Vam s našim dugogodišnjem iskustvom i najmodernijim sustavom jedinica možemo pružiti potpuno novu percepciju uređenja doma s kojom će Vaš dom zablistati u punom sjaju – točno onako kako ste ga oduvijek zamišljali. Mi želimo biti Vaše srce doma.

Odlikuju nas stroga profesionalnost i visoka kvaliteta proizvoda te moderan izričaj koji proizlazi iz pažljive kreacije materijala koji su u skladu s najvišim svjetskim standardima kad su u pitanju čvrstoća, dugotrajnost, funkcionalnost te održivost. Uz Vaše zamisli i našu stručnu pomoć, od odabira dobavljača, materijala i dizajna do same realizacije cijelog ambijenta, možemo stvoriti Vaše srce doma – zajedno.

Kako biste dizajnirali ekskluzivni model koji će sutra postati Vaš ugodan životni prostor, potrebni su mnoštvo boja i materijala. Kao pravi dizajneri interijera, savjetovat ćemo Vas i uskladiti cijeli prostor prema Vašim željama jer kreiramo namještaj po mjeri, radilo se to o kuhinji, garnituri ili ormaru.

kreativnost + udobnost + zajednica

Svi naši modeli izrađeni su prema umjetničkim pravilima i od kvalitetnih materijala. Dizajnirajte svoj interijer s našim pametnim rješenjima za odlaganje i stvorite atmosferu svojih snova! Ukoliko želite moderan i jedinstven interijer, javite nam se. Ze.kitch je spreman ostvariti sve Vaše snove.

Zašto
baš mi?

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.