Doimo Salotti | Garniture na razvlačenje

Doimo Salotti svoje putovanje u proizvodnji namještaja započinje prije više od 50 godina. Njihova priča obilježena je stalnim i uravnoteženim razvojem koji kompaniju dovodi do vodeće pozicije u sektoru tapeciranja, ne samo zbog njenog proizvodnog potencijala, već i široke komercijalne upotrebe.

Svoju filozofiju temelje prvenstveno na funkcionalnosti i estetici koje su u skladu s modnim trendovima. Potragom za inovativnim materijalima osiguravaju savršenu harmoniju kreativnosti i industrijskog razvoja čime zadovoljavaju potrebe za udobnošću i odmorom ali i autentičnom izradom. Tijekom tog procesa rade na smanjenju otpada i utjecaja na prirodu te time poboljšavaju kvalitetu proizvoda i način života svojih klijenata.

Svi ovi faktori doveli su do proizvodnje elegantnih i udobnih garnitura uglađenih i finih linija – tekstilnih, kožnih i modularnih sofa, sofa-kreveta, naslonjača i ostalih dodataka kod kojih je ergonomija najbitnija. Svi modularni elementi mogu se prilagoditi svakom kutku Vašeg doma slijedeći Vaš vlastiti stil i izričaj.

Doimo Salotti izvozi izvorne talijanske proizvode po cijelom svijetu s jasnom porukom da su njihove garniture vrhunske izrade i stvorene da traju.

Stranica proizvođača:

Stranica proizvoda:

Pogledaj galeriju

Zanima te ovaj
proizvođač?
Piši nam!

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.