Le Comfort | Garniture

Sofe, kreveti i fotelje – tri su kategorije koje se nude u svestranoj galeriji modela, od kojih je svaki jedinstven izraz određenog stila. Upravo svojom sintezom skladnog zbližavanja tkanina i boja s luksuznim namještajem, LeComfort uspješno posluje na ovom tržištu već dugi niz godina te nudi veliki izbor proizvoda koji su izrađeni su od neizmjerno kvalitetnih materijala.

Svi njihovi modeli rezultat su pomno proračunatog dizajna i dugogodišnjeg i dokazanog iskustva na tom polju. Kombiniraju besprijekornu vještinu ručne izrade s materijalima vrhunske kvalitete, čineći tako proizvodni proces doista kreativnim činom. LeComfort poklanja pozornost detaljima u realizaciji svakog pojedinog modela, jamčeći vrijednost njihovog rada. Od podignutog ruba do okretnog šava, svaki sitni detalj svjedoči o svjesnom i racionalnom kompozicijskom putu. Pomični nasloni za glavu, standardni nasloni za glavu i podignuti nasloni za ruke samo su neki primjeri funkcionalnih predispozicija koje nudi tvrtka LeComfort.

Stranica proizvođača:

Stranica proizvoda:

Pogledaj galeriju

Zanima te ovaj
proizvođač?
Piši nam!

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.