Alf da fre

Alf DaFrè širi svoje poslovanje još od davne 1950. godine. Grupa visokokvalificiranih, iskusnih talijanskih obrtnika osnovala je zadrugu za masovnu proizvodnju drvenog namještaja. U samo nekoliko godina Alf je postao važna industrija na tržištu obrade drva. Danas je Alf Group jedna od najvažnijih tvrtki na međunarodnom tržištu namještaja. Uspješni počeci doveli su tvrtku Alf DaFrè do kontinuiranog istraživanja kvalitete za svoju misiju. Alf grupa je dodatno povećala svoj tržišni udio zahvaljujući specijalizaciji za namještaj za dnevni boravak i stručnosti u ponudi vrhunskih usluga. Novi proizvodi odražavaju promjene u životnim stilovima i suvremenim trendovima, a materijali za njih se pažljivo biraju.


Predani su tome da svaki od njihovih proizvoda bude učinkovit tijekom vremena, jamčeći maksimalnu kvalitetu u svakom trenutku. Kvaliteta života temeljni je dio svakodnevnog života, a proizvodi Alf grupe rezultat su stalne predanosti da se javnosti pruži najširi izbor proizvoda za kreiranje njihovog doma. Dizajn jamči dugotrajnu čvrstoću modularnih sustava, polica za knjige, ormara, kreveta, kuhinjskih dodataka i još mnogo toga. Stvorena je sinergija između kvalitete sirovina i visoko konstruiranih modularnih sustava. Svaki dizajn je visokokvalitetan proizvod ljepote i funkcije, stvoren da jamči dugotrajnu pouzdanost. Ove karakteristike savršeno su uravnotežene s ekonomskom vrijednošću, dostupne svima i predstavljaju pobjednički omjer kvalitete, cijene i slike, posebno u usporedbi s drugim proizvodima na tržištu.

Stranica proizvođača:

Stranica proizvoda:

Pogledaj galeriju

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.