Kuhinje

Bilo da se radi o suvremenom ili klasičnom dizajnu, Vašoj kuhinji potreban je lijep i ugodan ambijent kako bi imala mogućnost otkriti sve svoje čari te zaista postati Vaše srce doma. Moderni detalji, topli ugođaj, sklad boja i materijala – svi ti parametri, kad se spoje, učinit će Vašu kuhinju jedinstvenim mjestom u kojem ćete uživati zajedno s obitelji. Mi smo tu da Vam to osiguramo.

Njihov slogan „Naše kuhinje dio su Vaše obitelji“ govori više od samih riječi. Häcker Küchen proizvodi moderno opremljene kuhinje koje ispunjavaju i one najveće zahtjeve u pogledu kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti i dizajna. 

Stosa ima tradiciju malo dužu od 50 godina i jednu veliku strast: kuhinje. Svakog dana Stosa radi na postizanju jednog cilja: poboljšati život opskrbom kuhinjama vrhunske kvalitete i proizvodima koji se ističu svojim dizajnom, inovativnošću i pažnjom prema detaljima, a proizvedeni su na način da poštuju čovjeka i okoliš. 

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.