Novaluna

Kroz jedinstveni dizajn koji objedinjuje emocije i eleganciju, Nova Luna je vodeće ime u proizvodnji visokokvalitetnih kreveta u Italiji. Njihova strast prema kvaliteti izražena je u svakom pojedinačnom proizvodu, koji postaje umjetničko djelo unutar vašeg doma.


Svi kreveti koje proizvodi Nova Luna izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, uključujući prekrasnu kožu i mekane tkanine, od strane stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom. Bez obzira na to želite li klasičan ili moderni stil, Nova Luna nudi širok izbor kreveta koji
odgovaraju vašem ukusu i stilu.


Nova Luna je prepoznata po svojoj predanosti detaljima i izvrsnoj kvaliteti, što joj je donijelo ugled ne samo u Italiji, već i diljem svijeta. Pridružite se svijetu kvalitete i udobnosti i pronađite savršen Nova Luna krevet za svoj dom, koji će vam osigurati najbolji noćni odmor i unijeti dozu elegancije u vaš interijer.

Stranica proizvođača:

Stranica proizvoda:

Pogledaj galeriju

Zanima te ovaj
proizvođač?
Piši nam!

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.