Dallagnese

Cilj grupe Dall’Agnese godinama je ostao nepromijenjen: stvaranje kompletnog namještaja bez okretanja vanjskim tvornicama, sudjelovanje u svakom koraku proizvodnog procesa, od sirovina do gotovih proizvoda, svestranost i prihvaćanje promjena kao poticaja za poboljšanje. Svih ovih godina proizvodnja tvrtke ističe se kvalitetom, dizajnom i usklađenošću. Dall’Agnese se uvijek prilagođava različitim potrebama kućanstva, usklađujući se s najnovijom modom i stalnom evolucijom stilova namještaja, istovremeno zadržavajući oznaku made in Italy i zadovoljavajući potrebe kupaca.

Njihov zadatak je osigurati da kupac ima mogućnost biranja širokog spektra namještaja, od dnevnog do spavaćeg, uključujući bogat izbor prigodnog namještaja i pribora. Za estetski rezultat velikog utjecaja zaslužni su stalna pozornost prema novim trendovima te duboka osjetljivost prema dizajnu i tehnološkim inovacijama. Glavni cilj je jamčiti kvalitetu i stručnost svim ljudima koji vole namještaj proizveden u Italiji, onima koji vjeruju u dizajn made in Italy.

Prepoznatljivi su također po Dall’Agnese lakovima na bazi vode koji su označeni zaštitnim znakom Decovery jer dopuštaju smanjenje emisije otapala u atmosferu, a karakterizira ih nedostatak mirisa, štiteći zdravlje operatera i zdravlje krajnjeg potrošača.

Stranica proizvođača:

Stranica proizvoda:

Pogledaj galeriju

Zanima te ovaj
proizvođač?
Piši nam!

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.