Ispričajte priču vašeg doma

Veselimo se podijeliti s vama novost u našem salonu namještaja! Osim što na jednom mjestu možete pronaći kvalitetan i moderan namještaj vrhunskih brendova za uređenje doma i vanjskog prostora, od sada imate mogućnost odabrati nekoliko usluga koje će upotpuniti i olakšati cijeli proces u opremanju vašeg doma. Kroz zajedničku suradnju, ovo je vaša prilika za ostvarenje velikih snova. Naš tim ima stručnost i resurse da vaš dom učini što ljepšim i ugodnijim, no uvijek nastojimo da vaše potrebe i vizija budu na čelu samog projekta. 

Bilo da imate skicu svog doma ili vam je potrebna pomoć pri odabiru namještaja, naš tim pruža jasnoću, povjerenje i kreativnost dok vas vodimo kroz svaki korak suradnje. Ako niste sigurni kako pravilno iskoristiti prostor, ZE.STUDIOje pravo rješenje za Vas jer uključuje usluge savjetovanja, idejnog rješenja i 3D vizualizaciju interijera, odnosno sve što je potrebno za realizaciju doma po vašoj mjeri. 

SAVJETOVANJE

Svaki proces projektiranja započinjemo s dobrim temeljima: razumijevanjem vaših potreba i želja. Blisko surađujemo s vama kako bismo što bolje razumijeli vaše potrebe i viziju, prije nego li vam pružimo savjete o namještaju, rasvjeti i ostaloj opremi. Da bismo najbolje shvatili što biste htjeli postići sa svojim prostorom, kroz savjetovanje prikupljamo informacije i ideje te zajedno s vama stvaramo koncept željenog interijera. Bezbroj je kombinacija koje možete uključiti u stvaranje vašeg doma iz snova, bilo da se radi o izboru namještaja, odabiru boja i završnih obrada ili organizaciji prostora, na nama je da vam olakšamo proces planiranja i donošenja odluka.

U ovoj početnoj fazi razgovaramo o namjeni prostora, detaljima namještaja i opreme te o samom opsegu projekta. Cilj je saznati što želite kako bi vam mogli ponuditi odgovarajuća rješenja. Bilo da nas nazovete ili nam pošaljete e-mail kako biste zakazali sastanak ili se uputite direktno u naš salon namještaja, član našeg tima razgovarat će s vama kako bi odredio smjer projekta. 

Niste sigurni što točno trebate? Ne brinite – pokažite nam o kojem je prostoru riječ, a mi ćemo odrediti što je potrebno učiniti. Od konzultacija preko odabira do isporuke, naš stručni tim pomoći će vam u stvaranju prostora koji nadilazi očekivanja, pružajući podršku ‘jedan na jedan’ pri svakom koraku.

IDEJNO RJEŠENJE

Rezultat detaljnog razgovora je izrada početnog idejnog rješenja. To je ujedno i najvažnija faza u stvaranju prostora kojeg ste zamislili. Idejno rješenje obuhvaća inicijalni prijedlog, interijerski tlocrt, opis i popis namještaja s cijenama naših dobavljača te prijedlog boja i tekstura. Razvoj koncepta je važan jer nam pomaže razumjeti funkciju prostora i uzima u obzir odgovarajući namještaj, vrstu rasvjete koja je dostupna i potrebna, i tako dalje. Razvoj koncepta također pomaže vama, kao klijentu, da suzite izbor pravih stilova dizajna interijera kojima gravitirate, što daje informaciju o dizajnu vašeg interijera.Počinjemo s konceptom idejnog rješenja koji odgovara vašem ukusu i stilu što je prethodno istraženo kroz konzultacije.

Ne žurimo u razvijanju ove bitne stavke u procesu jer ono ne samo da govori o vama, već mnogo govori o tome i tko ste. Vjerujemo da svaki izbor namještaja, dodataka i boje odražava vašu osobnost i ono što vas svakodnevno inspirira. Svaki dom ima svoje karakteristike koje promišljen koncept idejnog rješenja može i hoće istaknuti. 
Svaki korak odrađujemo u dogovoru s vama kako bi prostor odgovarao upravo vašim individualnim zahtjevima. Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom, predložit će vam najkvalitetnije materijale, vrste završnih obrada i vrhunske brendove namještaja. Nakon što naš tim završi izradu prostornog plana i odgovarajućeg namještaja za vaš dom, kroz uzorke i fotografije ćemo vam pripremiti prezentaciju kako biste vidjeli i vizualizirali svoj novi prostor.

3D VIZUALIZACIJA

Da bismo ideju pretvorili u realnost, potreban je bitan međukorak koji će najvjernije prikazati ono što vas očekuje – 3D vizualizacija interijera. Ona uklanja većinu rizika i daje jasnu sliku vašeg prostora. Zahvaljujući 3D vizualizaciji imat ćete uvid u finalnu fazu projekta, odnosno u izgled vašeg novog doma ili prostorije. Kroz skice radova dizajnera interijera, fotografije i ilustracije vam mogu dati ideju o tome kako bi vaš interijer izgledao. Sve to vam može pomoći da vizualizirate ili zamislite razne elemente uređenja vašeg doma, no 3D vizualizacija to dovodi na potpuno novu razinu.

Proces pronalaska kvalitetnog namještaja te usluga dizajna i savjetovanja od sada je jednostavniji nego ikada sa Zekitch timom. 

Ukoliko opremate više prostorija u vašem domu i odlučite se za naš ZE.STUDIO paket, u ponudu će biti uključena i usluga dizajna interijera. Od pomoći pri odabiru visokokvalitetnog namještaja, tkanina i dodataka za dom do suradnje s vama pri odabiru palete boja, naš iskusni tim dizajnera interijera pomoći će vam da stvorite inspirirajući interijer za ugodan život.

Obratite se našem timu i zakažite konzultacije koje će vam pomoći u ostvarenju vašeg doma iz snova. 🙂

Zanima te ovaj
proizvođač?
Piši nam!

ze.living-141-30
ze.studio-141-30

Ova stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.